BRENDOVI


YANMAR

YANMAR poseduje 100-godišnju tradiciju i jedan je od 4 vodeća proizvođača mini bagera u svetu. Proizvodi bagere težine od 0.7t - 10t, godišnja proizvodnja za Evropsko trziste oko 7.000 mašina, i ono sto ga posebno izdvaja je i sopstvena proizvodnja YANMAR motora koji se osim u YANMAR mašinama ugrađuju i u mnogim mašinama drugih proizvođaca garantujuci vrhunski kvalitet i pouzdanost.

LINK PROIZVOĐAČA





FIORI

Na pragu novog milenijuma Fiori SpA je bio u poziciji da ponudi kompletnu seriju od četiri sistema: SMS - samohodni sistemi za mešanje betona, RDS - Transportni sistem sa vožnje reverzibilnost, SJS – Sistemi za Iskop, utovar i prevoz materijala, Kompakt linija, Mikro linija.

LINK PROIZVOĐAČA





CMC

Proizvodi mašine za obeležavanje horizontalne signalizacije. U svom asortimanu ima široku lepezu proizvoda, od mašina manjih kapaciteta - 40 litara do samohodnih mašina kapaciteta od 250 lit - 300 litara. CMC mašine se koriste kako za obeležavanje gradskih sredina tako i za rad na autoputevima

LINK PROIZVOĐAČA





WEBER

WEBER MT je kompanija sa iskustvom od preko 60 godina. WEBER je jedan od vodećih proizvodjača vibro ploča, kompaktora... Takodje velika energija je usmerena ka inovacijama, pa tako i COMPATROL predstavlja prvi kontinuirani sistem za kontrolu sabijenosti tla.

LINK PROIZVOĐAČA





BAWOO

Bawoo company corp je vodeći Korejski proizvođač i izvoznik 'Skid Steer Loader' mini univerzalnih utovarivača, kao i najbrža rastuća kompanija ove delatnosti u Koreji. Specijalizovani za proizvodnju ovih mašina takođe poseduju kompletan asortiman, odličan kvalitet i konkurentne cene. Svi Bawoo utovarivači imaju univerzalni sistem brze spojnice za laku ugradnju različitih priključnih uređaja koji zadovoljavaju potrebe u građevinarstvu, poljoprivredi, uređenju prostora, rudarstvu, otpadu, ...

LINK PROIZVOĐAČA




CENTRALA
Vodovodska 160, 11000 Beograd

SERVIS
34000 Kruševac