Staro ime za nove uspehe

Brendovi

Novosti i obaveštenja

1ym3ym2ym1297599338 Img 1410

Više od dvadeset godina prisustva na tržištu, rezultovalo je brojnim partnerstvima, a ovo su samo neki od njih:
 • YANMAR poseduje 100-godišnju tradiciju i jedan je od 4 vodeća proizvođača mini bagera u svetu.
  Proizvodi bagere težine od 0.7t - 10t, godišnja proizvodnja za Evropsko trziste oko 7.000 mašina, i ono sto ga posebno izdvaja je i sopstvena proizvodnja YANMAR motora koji se osim u YANMAR mašinama ugrađuju i u mnogim mašinama drugih proizvođaca garantujuci vrhunski kvalitet i pouzdanost.

  http://www.yanmar.fr
 • Proizvodi mašine za obeležavanje horizontalne signalizacije.

  U svom asortimanu ima široku lepezu proizvoda, od mašina manjih kapaciteta - 40 litara do samohodnih mašina kapaciteta od 250 lit - 300 litara.

  CMC mašine se koriste kako za obeležavanje gradskih sredina tako i za rad na autoputevima.

  http://www.cmcmt.it
 • CIFA je renomirani proizvođač sa dugom tradicijom i izuzetnim kvalitetom, poznat brend i na našem tržištu. CIFA proizvodi betonske pumpe dohvata do max 80m kao i mikser-pumpe, miksere do 15m3 kapaciteta, stacionarne betonske pumpe i fabrike betona kapaciteta do 120 m3/h

  http://www.cifa.com/

  Korišćena oprema: http://www.piolanti.com/en/work-vehicles

 • WEBER MT je kompanija sa iskustvom od preko 60 godina.
  WEBER je jedan od vodećih proizvodjača vibro ploča, kompaktora….

  Takodje velika energija je usmerena ka inovacijama, pa tako i COMPATROL predstavlja prvi kontinuirani sistem za kontrolu sabijenosti tla.

  http://www.webermt.de
 • Francuski proizvođač hidrauličnih čekića MONTABERT osnovan 1921 godine je proizvođač sa dugom tradicijom i vrhunskim kvalitetom.
  MONTABERT proizvodi hidraulične čekiće za sve mašine na tržištu, od mini mehanizacije do velikih bagera u kamenolomima.
  MONTABERT je poznato ime koje na svetskom tržištu važi za jednog od najkvalitetnijih proizvođača, mesto lidera u sektoru građevinske opreme omogućila su nova i patentirana tehnička rešenja koja pružaju veću efikasnost u radu.
  Za svaki posao gde je potreban hidraulični čekić MONTABERT ima pravo rešenje!

  http://www.montabert.com/en
 • Na pragu novog milenijuma Fiori SpA je bio u poziciji da ponudi kompletnu seriju od četiri sistema:
  SMS - samohodni sistemi za mešanje betona
  RDS - Transportni sistem sa vožnje reverzibilnost
  SJS – Sistemi za Iskop, utovar i prevoz materijala
  - Kompakt linija
  - Mikro linija

  http://www.fiorigroup.com
 • Prikljucni uredjaji GF Gordini se koriste na mini utovarivacima, bagerima, kombinovanim masinama, telehendlerima .Najkvalitetniji materijali I komponente, kao i tehnike u procesu proizvodnje garantuju kvalitetan i pouzdan proizvod koji su njihovi glavni aduti.

  http://www.gfgordini.com/
 • Italijanska, renomirana fabrika "FERRI" osnovana je davne 1844 godine, i danas predstavlja sinonim za inovacije i kvalitet u domenu proizvodnje hidrauličnih kosačica sa rukom, predvidjenih za montažu na:
  traktore, tarupe za sve tipove hidrauličnih bagera, kako na gusenicama tako i na točkovima.

  http://www.ferrisrl.it
 • Tecnobenne ja kompanija specijalizvana za projektovanje i izradu hidraulične i elektrohidraulične opreme namenjene za rad sa različitim matrerijalima.
  Oprema ovog proizvodjača našla je primenu u gradjevinarstvu, komunalnoj delatnosti i u železničkoj infrastrukturi.

  http://www.tecnobenne.com
 • Best Hammer Industries je korejska kompanija sa preko 30 godina iskustva u razvoju i proizvodnji hidrauličnih čekića i prateće opreme. BHI kompanija proizvodi hidraulične čekiće po sopstvenoj tehnologiji i inovativnim rešenjima, a takođe isporučuje ostale dodatke (poput brzih spojnica, ripera, multi procesora itd.) BHI u okviru tehničko-tehnološke saradnje sa velikim kupcima isporučuje proizvode po narudžbini sa dodatnim tehnoloških rešenjima po želji i potrebama kupaca.

  Best Hammer Industries je korejski lider u branši po investicijama u istraživanje materijala i razvoja tehnologije hidrauličnih čekića, sa stalnim kontaktom sa krajnim korisnicima – uvek posvećena potrebama tržišta, kvalitetu i zadovoljstvu kupaca.

  http://www.bhice.com/
 • Francuska kompanija koja se bavi proizvodnjom prikolica za gradjevinarstvo, komunalna preduzeća, poljoprivredu, kao i za šumarstvo.
  http://www.remorques-gourdon.com
 • NEW HOLLAND je jedan od tri “FULL LINE” proizvodjača gradjevinske mehanizacije u svetu. New Holland stvoren je u bogatoj baštini brendova, istaknutog kvaliteta, a koji danas predstavljaju istoriju gradjevinskog sektora (O&K, Kobelco, Fiat –Hitachi…)
  http://www.newholland.com/