Staro ime za nove uspehe

Istorijat kompanije

Novosti i obaveštenja

132224
Preduzeće BOMIS je osnovano pre više od 20 godina, 1991.godine, i ubrzo je počelo da radi na polju građevinske mehanizacije. 

Krajem 90-ih godina počinjemo saradnju sa renomiranim proizvodjacem FIAT-HITACHI, današnji NEW HOLLAND, što predstavlja i svojevrsnu prekretnicu. 

Prateći trendove na tržištu, trudili smo se da uvek budemo prisutni i u ovih 20-ak godina prošli smo period od kada je tržište mašina u Srbiji bilo malo i u formiranju pa do njegovog otvaranja i ekspanzije. 

Toliko se toga promenilo u ovom periodu da je teško vući paralele i izvoditi zaključke. Danas su na tržištu prisutni mnogi domaći i strani izvodjači radova, koristi se mnogobrojna oprema raznih proizvodjača, banke i lizing kompanije su sve prisutnije, što sve dovodi do sazrevanja tržišta i velikog izbora mogućnosti.

U aktuelnim uslovima koji bi se mogli nazvati i donekle kriznim, iste prihvatamo kao realnost koja podrazumeva da je većina pravnih subjekata pred velikim izazovima da vodi kompanije i verujemo da svakome treba pravi put do rešenja situacije i mogućnosti da posluje na tržištu i obavlja svoju delatnost. Zbog toga smatramo izuzetno važnim i možemo reći i da je naš svojevrsni moto: da je naša obaveza da mi budemo deo rešenja, nikako deo problema. 

Verujemo da smo kroz stečena znanja i iskustva formirani u preduzeće koje je u potpunosti posvećeno rešavanju zadataka od strane korisnika, bilo da je u pitanju nabavka opreme, priključnih uredjaja, delova ili servisiranje i održavanje, možemo da ponudimo najbolja i najoptimalnija rešenja.