Staro ime za nove uspehe

U Srbiju stigla specijalna mašina za zalivanje pukotina u asfaltu

Novosti i obaveštenja

30. 09. 2014.

U Srbiju stigla specijalna mašina za zalivanje pukotina u asfaltu

YANMAR2

Preduzeće "Bomis" je u jeku građevinske sezone isporučilo i pustilo u rad nekoliko mašina. Naime, privatno preduzeće "Stajić" iz Kruševca je nabavilo mini bager YANMAR model Vio 57. Mašina opremljena sa nekoliko kašika, brzom spojkom za izmenu radnih alata, kao i najsavremenija kabina za rukovaoca sa klima uređajem, radio uređajem omogućiće maksimalni komfor za rukovaoca i veoma dobre radne rezultate, naveo je "Bomis" u saopštenju.

Takođe, po prvi put u Srbiji isporučena je specijalna mašina za zalivanje pukotina u asfaltu proizvođača STRASSMAYR, model RWK 600 / 500H. Mašina je isporučena, i uz ozbiljan pristup ljudi iz preduzeća "Bomis" kao i instruktora iz fabrike "Strassmayr" izvršena je obuka rukovaoca i puštanje u rad opreme. Ono što posebno raduje je da će uz pomoć ove mašine naši putevi biti sigurniji i kvalitetnije održavani, a i našim putarima koji vredno rade u mnogome olakšati dosadašnji rad, stoji u saopštenju.

Kolege iz servisne službe su izvršili remont motora na mašini BOBCAT S 205 u preduzeću Rudnik i termoelektrana Gacko, a istom preduzeću su isporučene i specijalne gusenice za točkove koje će u mnogome olakšati kretanje u veoma teškim uslovima u kojima ova mašina radi u "hercegovačkoj fabrici struje".